رسانه نوا – عضو شورای شهر تهران گفت: صالحی امیری همواره در مدیریت خود به دور از نگاه سیاسی و حزبی، از تمام ظرفیتهای علمی برای پیشرفت استفاده کرده است.
عبدالحسین مختاباد روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، درباره پیشنهاد سید رضا صالحیامیری برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار داشت: مدیریت بر فرهنگ و هنر این کشور نیاز به نگاه ویژه همراه با دغدغهمندی دارد، چیزی که در آقای صالحی امیری دیدهام.
وی با اشاره به دوستی ۱۰ ساله خود با صالحی امیری، افزود: وی از جمله مبدعان پژوهش هنر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بود که نشان از اشراف و دغدغه او به مباحث تئوری در هنر است.
این خواننده سنتی همچنین به تقاضاها و دغدغه اهالی هنر اشاره کرد و ادامه داد: وزیر جدید باتوجه به فرصت نسبتاً محدود باید نیازهای هنرمندان را ساماندهی، پیگیری و مدیریت کند، مدیریتی که از عهده فردی مانند صالحی امیری برخواهد آمد.
مختاباد، اقتصاد هنر را نیز ازجمله موارد ضروری و مورد توجه صالحی امیری عنوان کرد و گفت: با توجه به سابقه ای که از او دارم، امیدوارم در این حوزه نیز اتفاقات خوبی برای اهالی هنر
رخ دهد.
این عضو شورای شهر تهران، مدیریت فرهنگی را راه رفتن روی طناب نازک دانست و افزود: بیشترین اختلافات در حوزه فرهنگی کشور نظرات شخصی است که یک چیز می گوید و در مقابل آن قانون است که یک چیز دیگری است، بنابراین چنین موضوعاتی باید در اسرع وقت ساماندهی شود.
وی در ادامه به مدیریت صالحی امیری در کتابخانه ملی اشاره کرد و توضیح داد: در همین مدت چند ساله مدیریت وی در کتابخانه ملی سمینارهای علمی بسیار و نشست های علمی مغفول مانده به سرانجام رسیده است.
مختاباد ادامه داد: یکی دیگر از ویژگی های مهم صالحی امیری دوری از نگاه های حزبی و سیاسی در مدیریت خود است، چرا که این نوع نگاه همواره به جامعه آسیب زده و کشور را از استعداد نخبگان خود محروم کرده است.
این خواننده سنتی، گفت: در دورانی که در دانشگاه علوم تحقیقات تدریس می کرد شاهد بودم که صالحی امیری نگاه سیاسی نداشت و از تمام ظرفیت علمی دانشگاه برای تحقق اتفاقات خوب استفاده می کرد.
وی همچنین از بین رفتن مرجعیت مراکز فرهنگی از جمله تلویزیون و وزارت ارشاد را از ضعف های این روزهای مدیریت فرهنگی عنوان کرد و ادامه داد: باید با مدیریت درست مرجعیت و اعتماد را به این دو ارگان مهم بازگرداند و این اتفاق با دستور و بخشنامه میسر نمی شود.
مختاباد افزود: مدیریت در کار فرهنگی نیاز به ائتلافی دلی دارد و باید مدیری مانند صالحی امیری بیاید و دلهای مدیران و هنرمندان را به هم نزدیک کند تا مرجعیت نیز به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بازگردد و هنرمندان برای خلق اثر جدید زغبت داشته باشند.
این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: از مجلس شورای اسلامی تقاضا می کنم با رای مناسب و خوب به صالحی امیری اجازه مدیریت به او در حوزه فرهنگ و هنر کشور بدهند.
حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری یکشنبه هفته جاری در نامه ای به رییس مجلس شورای اسلامی، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، سیدرضا صالحی امیری و مسعود سلطانی فر را به ترتیب به عنوان نامزدهای پیشنهادی برای وزارتخانه های آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
سه شنبه آینده زمان رای گیری برای این وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی است.
دیدگاه شما