سلام
جالبه برام از وقتی اومدم سایتتون ۱ ساعت گذشته و متوجه نشدم خخخخ
هرچی میچرخم اینجا قسمت هایی که دوست دارم پیدا میکنم
سایت خوبی پیدا کردم ولی سر سری سایتتونو دیدم حالا سایتتونو تو گوشیم سیو کردم وقتم ازاد شد میام دوباره میبینم
ممنون
رسانه نوا – بی شک در عرصه هنر نمیتوان کسی را یافت که اهل موسیقی باشد و نامش همایون و پدرش نیز خسرو آواز ایران!
به گزارش سرویس موسیقی هنرآنلاین، در دوران معاصر نام هیچ یک از فرزندان استادان موسیقی ایرانی به اندازه همایون شجریان بر سر زبانها نبوده است. او در هر دو حیطه موسیقی (پاپ و سنتی) هوادار دارد. بسیاری بر این باورند که بزرگترین دلیل موفقیت همایون شجریان، همراهی نام شجریان با اوست اما او بارها و بارها ثابت کرده است که موفق بودن او به خاطر شجریان بودنش نیست. موفقیت او را نمیتوان تنها در زمینه آواز محدود کرد و در مبحث نوازندگی نیز ید طولایی دارد.
همایون شجریان در ۳۱ اردیبهشتماه سال ۵۴ در تهران و در خانوادهای کاملا همسو با موسیقی بدنیا. از کودکی علاقه به موسیقی و ریتم در او نمایان بود تا به تشخیص پدر نزد استاد بیهمتای تنبک، شادروان ناصر فرهنگفر به فراگیری تکنیک و شناخت ریتم که اساس موسیقی است، پرداخت و چند سالی هم نزد جمشید محبی کار را ادامه داد.
از ۱۰ سالگی نزد پدر آواز را شروع کرد و تکنیک آواز و صداسازی را به صورت فشرده فرا گرفت. در همان زمان به هنرستان موسیقی رفت و کمانچه را بهعنوان ساز تخصصی و پیانو را بهعنوان ساز دوم انتخاب کرد و در خارج از هنرستان به ادامهی فراگیری آن نزد اردشیر کامکار و آشنایی با تار و سنتور بصورت گوشی پرداخت.
از سال ۱۳۷۰ پدر و گروه آوا را در کنسرتهای آمریکا، اروپا و ایران (با تنبک) همراهی کرد و از ۱۳۷۸ به بعد در صحنه کنسرتها همخوانی با پدر را آغاز کرد. همایون شجریان در کنسرتهای بسیاری با بزرگان موسیقی به صحنه رفته و آثار زیادی را به همراه آنان در ایران و جهان منتشر ساخته است که از آن جمله می توان به آلبوم کنسرتهای “بی تو بسر نمی شود” و فریاد” اشاره کرد که هردو اثر در سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۵ نامزد دریافت جایزه Grammy شدند.
همکاری همایون با علی قمصری دوران تازه ای را برای او رقم زد. محمدرضا شجریان در جریان کنسرت گروه حصار از فرزند خود چنین تعریف کرد: همایون نشان داد که فرزند خلف نغمه و آواز است و ریتمها هر قدر ترکیبی و پیچیده باشند بهراحتی از عهده بر میآید و با استفاده از تکنیک خود تحسین و تشویق همگان را بر میانگیزد.
تمجید از صدای همایون منحصر به پدر نبود حتی در آلبوم “شوق نامه” محمدرضا درویشی موسیقی پژوه و آهنگساز آثاری از عبدالقادر مراغی را بازسازی کرد و خوانندگی دشوار آن را به همایون سپرد و معتقد بود که از میان جوانان تنها همایون از این عهده بر می آمد.
شاید نام و هنرش شاید به پررنگی پدرش نباشد اما مستقل از پدر و متبحرانه در عرصه موسیقی ایرانی مشغول فعالیت و خلق آثار ماندگار است.
برخی از چهره های هنری و موسیقایی نیز تولد این هنرمند را در شبکه های مجازی تبریک گفتند.
همایون نصیری نوشت: بهترین همایون تولدت مبارک، وجودت افتخاریست براى همه
سهراب پورناظری نوشت: همایون جان زادروزت فرخنده برادر صدایت جاودان حضورت ماندگار تنت سالم و روح و روانت همنشین خوشحالى ها بهترین ها ارزانى تو ، ارزانى تو که دلى به پاکى آیینه ها دارى و من این را خوب مى دانم….
رایان شجریان نوشت: مبارکه همایون جان.
امیر جدیدی نوشت: ز منزل کفر تا به دین یک نفس است، وز عالم شک تا به یقین یک نفس است، این یک نفس عزیز را خوش میدار، چون حاصل عمر ما همین یک نفس است. تولد شاه زاده ى آواز ایران، همایون شجریان مبارک.
وحید تاج نوشت: دوام و عمرت ای گل باد افزون، دل پاکت مبادا هیچ محزون، شنیدم گشته وقت زاد روزت، همایون باد میلادت همایون، ۳۱ اردیبهشت زادروز همایون شجریان عزیز و نازنین بر ایشان , پدر بزرگوار و تمام دوستدارانشان همایون باد.
سامان احتشامی نوشت: تولد همایون شجریان مبارک.
میلاد عمرانلو نوشت: همایون شجریان عزیز زادروزت مبارک.
سلام
جالبه برام از وقتی اومدم سایتتون ۱ ساعت گذشته و متوجه نشدم خخخخ
هرچی میچرخم اینجا قسمت هایی که دوست دارم پیدا میکنم
سایت خوبی پیدا کردم ولی سر سری سایتتونو دیدم حالا سایتتونو تو گوشیم سیو کردم وقتم ازاد شد میام دوباره میبینم
ممنون
سلام
من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
ممنون
سلام
من خیلی اتفاقی از گوگل اومدم
با اجازتون من اینجا برای دوستمم فرستادم تا بیاد ببینه
ممنون
سلام.وبسایت خیلی خوب و جامعی دارید.ممنون
سلام.وبسایتتون خیلی خوب و مفیده.به کارتون ادامه بدین
خسته نباشید مرسی به خاطر این مطالب
مفید
دیدگاه شما