رسانه نوا – در مغز انسان مرکزی برای دریافت موسیقی یا همان نوای ساز وجود دارد که درست در پشت پیشانی قرار دارد و این نقطه همان نقطه ای است و وظیفه یادگیری و ابراز احساسات انسان را نیز بر عهده دارد.
به گزارش رسانه نوا، موسیقی باعث ترشح هورمون آندروفین از مغز میشود که این ماده ضد درد و آرام بخش است. سیستم اعصاب انسان به محرکهای موزیکال پاسخ مثبت داده و افراد مختلف واکنشهای متفاوتی به یک موسیقی نشان میدهند و این به دلیل شرایط احساسی گوناگون انسانها در زمانهای مختلف است.
بغضی از موسیقیها آرامش را در جسم ما ایجاد میکنند و نوید درمان میدهند ولی برخی دیگر منجر به استرس و بیماری میشوند اما به طور کلی موسیقی باعث افزایش توان یاد گیری و افزایش حافظه میشود.
بزرگترین نیاز افراد نابینا مهارت در حرکت است که حتی المقدور بتوانند به طور مستقل راه بروند. آهنگ ها و آوازهایی که آنها را موظف میکند تا حرکت کنند یا قسمتی از اندام خود را لمس کنند میتواند در تقویت تصور درست از بدن مورد استفاده قرار گیرد. چنین تصویری پیش نیاز موفقیت آمیز در فضا است. همچنین باعث کسب مهارتها، اعتماد به نفس، مفاهیم فضایی و حرکات جابجایی از طریق انجام دادن آوازها، بازیهای موزیکال و رقصهای ساده میشود.
موسیقی ریتمیک آموزش حرکت نابینایان را تسهیل میکند و حتی به نابینایان مادر زاد کمک میکند تا گام زدن و راه رفتن را به آرامی به دست آورند. در ابتدا باید فرد نابینا را به انجام فعالیتهای حرکتی تشویق کرد و به او اطمینان داد که در مکان امنی حرکت میکند و به جستجو در محیط بپردازد، سازها را پیدا کنند و بنوازند.
موفقیت در کشف و نواختن سازها در جلسات موسیقی درمانی به آنها شوق و اطمینان میدهد تا سعی کنند قسمتهای دیگر محیط را نیز کاوش کند موسیقی با رنگهای متنوع با دامنه وسیعی که دارد میتواند ارتباط بینایی عمیقی بر قرار کند که دیگر روشها فاقد آن هستند.
دیدگاه شما