ممنون از سایتتون
رسانه نوا – ۲۷ شهریورماه سال جاری، سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی میزبان تمدید نخستین کنسرت رسمی اشوان شد تا این هنرمند دیداری تازه با طرفدارانش داشته باشد.
اشوان تنها خوانندهای است که توانست بدون انتشارآلبوم رسمی، رکورد فروش تمامی بلیتها را در زمانی کمتر از ۱۲ساعت برای خود به ثبت برساند.
این در حالی است که برخی از کنسرتهای پاپ که تعداد آلبوم های خوانندگانش برابر با تعداد تک آهنگ های این هنرمند جوان است، با سالن های نیمه پر به اجرای برنامه می پردازند.
در این کنسرت که به همت شرکت آوای دوران برگزار شد، اشوان قطعات هنوزم میشه، حواست نیست، بعد من، بگو دروغه، چرا گریه کردم، کسی رو ندارم، چه خوبه حالم، تنها شدم، تبریک، بهت مریضم، کاش اینجا بودی و تولد را اجرا کرد.
این کنسرت به نوازندگی آرش سعیدی(گیتار باس)، برنا شفیع زاده(درامز)، کیان ایرجی(گیتار)، مصطفی شعبانی(ساکسوفون)، ساسان هاشمی(کیبورد)، سعید شمس(کیبورد) و به رهبری نیما رمضان(گیتار الکتریک) برگزار شد.
همچنین مهمانان ویژهای همچون امیرعباس گلاب، صابر ابر و … حضور داشتند.
گفتنی است به گفته رسول ترابی، احتمال دارد این کنسرت در تاریخ ۴ مهر به مناسبت تولد اشوان تمدید شود.
ممنون از سایتتون
دیدگاه شما