رسانه نوا – گروهها و هنرمندان موسیقی برای شرکت در جشنواره تا ۱۷ آذرماه سال جاری فرصت دارند تا در سایت جشنواره ثبت نام کنند.
سیوپنجمین جشنواره موسیقی فجر همزمان و در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از تاریخ ۲۴ تا ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد. فراخوان حاضر بر اساس آییننامه جشنواره و با هدف شناسایی، ظرفیتسازی و حمایت از فعالیتهای خلاقانه هنرمندان و گروههای موسیقی سراسر کشور با اولویت معیارهای هنری هر شاخه از موسیقی تهیه و تنظیم شده است. ستاد برگزاری جشنواره با انتشار این فراخوان از کلیه گروهها و هنرمندان فعال موسیقی در عرصه اجرای صحنهای دعوت میکند تا در صورت تمایل با مطالعه دقیق فراخوان و ارسال آثار و مدارک خود در برگزاری و هرچه پربارتر شدن این رویداد هنری مشارکت کنند.
بدیهی است پس از بررسی آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره توسط هیات انتخاب گروهها، اجراهای منتخب این امکان را خواهند داشت تا در سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر به روی صحنه روند.
مدارک لازم:
– ارائه نمونه تصویری از اجرا
– تکمیل فرم درخواست شرکت در جشنواره
– متن تایپ شده شعر، ترانه و کلام
شرایط:
– مهلت ارسال مدارک: تا تاریخ ۱۷/۹/۱۳۹۸
– نحوه ارسال مدارک:
۱٫ از طریق بارگزاری در سایت سی و پنجمین دوره جشنواره موسیقی فجر
۲٫ ارسال توسط پست سفارشی یا تحویل حضوری به دبیرخانه جشنواره.
(در صورت ارسال با پست و یا تحویل حضوری نمونههای تصویری بایستی برروی لوح فشرده (در۲ نسخه) یا فلش ارائه شوند)
۳٫ نمونه تصویری باید حداقل ۱۰ دقیقه با یکی از فرمتهای WMV,MP4,VOB و بدون هرگونه ویرایش صوتی یا تصویری به گونهای ارسال شود که تمامی اعضای گروه در تصویر به طور کامل مشخص باشند.
۴٫ از آنجایی که فراخوان به منظور انتخاب برای اجرای زنده در جشنواره تهیه شده است،نمونههای ارسالی باید نشانگر قابلیتهای اجرای صحنهای هنرمند یا گروه باشد.
۵٫ بازبینی آثار صرفا بر اساس نمونههای تصویری ارسالی انجام میپذیرد، لذا تقاضا میشود متقاضیان در کنترل نمونههای ارسالی و بویژه کیفیت صوتی آنها کمال دقت و حساسیت را مبذول دارند.
۶٫ اجراهای واجد شرایط زیر در اولویت انتخاب قرار خواهند داشت:
الف – اجراهایی که در جشنواره برای اولین بار به روی صحنه خواهند رفت.
ب- گروه های متقاضی شرکت در سی وپنجمین جشنواره موسیقی فجرکه از سه ماه قبل از جشنواره اجرای صحنهای نداشته باشند و یا در صورت اجرا، کارگان (رپرتوار) جدید و مجزا برای اجرای جشنواره آماده کنند، در اولویت انتخاب قرار میگیرند.
ج – گروههایی که فاقد عضو مشترک در اعضای اصلی (سرپرست، خواننده، تکنواز) با دیگر گروههای شرکت کننده باشند.
د – ارائه پارتیتور قطعات (در صورت وجود) در تسهیل و دقت ارزشیابی اجراها موثر خواهد بود.
هـ – در صورتی که شعر یا کلام آثار به زبانی غیر از فارسی است، ارسال ترجمه دقیق شعر، ترانه و کلام نیز الزامی است.
۷٫ در صورت توافق و صلاحدید هیأت انتخاب، گروههای شرکت کننده به شهرستانهایی که همزمان میزبان جشنواره خواهند بود، برای اجراهایی دیگر حضور مییابند.
۸٫ ترکیب اعضای گروه هنگام اجرا در جشنواره باید مطابق با فرم ثبت نام و نمونه تصویری ارسالی باشد.در صورت بروز اتفاق پیشبینی نشده و موجه که منجر به تغییرات جزیی در ترکیب گروه شود، سرپرست موظف است مراتب را در اسرع وقت کتبا به دبیرخانه جشنواره اطلاع دهد تا نتیجه پس از بررسی به گروه اعلام شود.
۹٫ هر اجراشامل یک بخش،بدون تنفس با مدت زمان حداکثر ۶۰ دقیقه خواهد بود.
۱۰٫ تعیین مکان، تاریخ وساعت اجرا با توجه به وضعیت و شرایط فنی در اختیار ستاد جشنواره است.
۱۱٫ رعایت حقوق مادی و معنوی پدیدآورندگان آثار ارائه شده در جشنواره (موسیقی، شعر، ترانه وکلام) به عهده متقاضی است.
دیدگاه شما