رسانه نوا – گروه موسیقی «کاکوبند» عصر روز گذشته بیست و چهار دی اجرای خود را با موضوع جنگ افروزی مدعیان صلح در منطقه اجرا کرد.
پیش از به روی صحنه آمدن اعضای ارکستر کاکو بند برای آغاز اجراهای جشنواره موسیقی فجر در سالن برج آزادی، متنی توسط روابط عمومی سی و دومین جشنواره موسیقی فجر از طرف علی مرادخانی معاونت هنری وزارت ارشاد قرائت شد که در آن جشنواره امسال را به عنوان تاریخیترین جشنواره موسیقی فجر عنوان کرد چرا که این دوره از این فستیوال بزرگ موسیقی، در شرایط فشرده و سخت با برنامهریزی منظم کار خود را آغاز کرده است.
«سیاره من» نخستین قطعهای بود که با آن چراغ اجرای گروه کاکو بند در جشنواره موسیقی فجر روشن شد. این اثر از قطعات آلبوم «دعوت» است که فضا را برای اجرای یک اثر ریتمیکتر آماده کرد.
دومین اثری که در این کنسرت اجرا شد، اثر «هر چه باداباد» بود و پس از آن نیز آهنگ «رستاخیز» توسط برادران صرافیمهر خوانده شد. در ادامه نخستین کنسرت برج آزادی Freedom در جشنواره فجر، اجرای اثر پرطرفدار «هبوط» با صدای نیما صرافیمهر آغاز شد و سپس پویا صرافیمهر آن را ادامه داد که اجرای این دو برادر تماشاگران حاضر در برج آزادی را به وجد آورد. این قطعه در حالی توسط کاکوبند اجرا شد که ویدئویی مرتبط با آن نیز بر روی نمایشگر سالن برج آزادی پخش میشد.
کنسرت گروه کاکو بند با اجرای دو تک آهنگ این گروه به نامهای «بهشت» و «تنهاترین» ادامه یافت که این دو قطعه به واسطه پخش شدن در تلویزیون، برای مخاطبان خیلی آشنا بودند. قطعه «بهشت» تیتراژ برنامه ماه عسل بود و اثر «تنهاترین» نیز سال گذشته در ویژه برنامه تحویل سال پخش شده بود و خیلی از مردم ایران کاکوبند را با این قطعات میشناسند.
بخش دیگری از کنسرت کاکو بند در سالن برج آزادی به اجرای قطعهای به نام «انسان» اختصاص داشت و در ادامه نیز اثر «دعوت» اجرا شد که این دو قطعه به یکدیگر مرتبط بودند و به نوعی رسالت کاکو بند را بیان کردند. نیما صرافیمهر در مورد رسالت کاکو بند میگوید که کاکو بند «انسان» را به اصالت انسان «دعوت» میکند. از این رو آلبوم نخست کاکو بند نیز «دعوت» نامگذاری شده است.
نوازندگان ارکستر کاکوبند در این اجرا متشکل از امیر علیزاده (کیبورد)، سعید جامع الصنایع، مهران غلامی و سروش بیغشدل (درامز)، احساس شفیعی (پرکاشن) حامد پیرا (سازهای بادی) و کیوان فرشیدنیا (بیس) بودند.
دیدگاه شما