مهدی مدرس خواننده جوان و با استعداد و خالق اثر ” نارفیق ” موضوع این نوشته است که با هم به کارنامه کاری ، زندگی شخصی و فعالیت های هنری او خواهیم پرداخت .
مهدی مدرس در ۲۸ بهمن ماه سال ۱۳۶۱ در یک خانوداه کوچک چهار نفره تهران متولد شد . مهدی فرزند دوم خوانده است و یک خواهر بزرگ تر دارد . او در رشته کامپیوتر و در مقطع کارشناسی فارق التحصیل شده است .
ویژگی بارز کارهای مهدی مدرس شاد بودن و به عبارت عامیانه شش و هشت بودن آثار اوست تا جایی که به کنسرت های این خواننده جوان لقب ” کنسرت های خوشحال ” داده شده است.
با هم زندگی خصوصی و فعلایت های هنری مهدی مدرس را با هم مرور میکنیم .
موسیقی را از سن ۱۰ سالگی با گیتار کلاسیک و خواندن شروع کرد.
مهدی مدرس بصورت حرفه ای از سال ۷۴ وارد عرصه موسیقی شد
وکنسرت های خصوصی زیادی از طرف شرکت ها داشت،
اولین ترانه اش نارفیق نام دارد
ترانه نا رفیق دو بار اجرا شده است که یکبار آن دوصدایی به همراه فرزاد فرزین و یکبار هم تک صدایی است .
ترانه نارفیق سال ۸۱ به بازار آمد .
مهدی مدرس از آن دست خواننده های شبکه ایران موزیک و مهاجر بود که با صدای خاصش در همان سال هایی که این شبکه ها فعالیت میکرد
به یک باره گل کرد و توانست خودی نشان دهد. او تقریبا سه سال ممنوع الکار بوده است.
در یکی از کنسرت هایش که مصادف با بازی دربی شده بود، مدرس ضمن آرزوی موفقیت برای دو تیم آبی و قرمز پایتخت، گفت که پرسپولیسی های سالن یک کف مرتب بزنند.
و بعد از استقلالی ها این درخواست را کرد که تمامی اعضای ارکستر هم با شوق خاصی با این گروه از حاضران همراه شدند مدرس گفت : من طرفدار هیچ تیمی نیستم اما آسمان ما آبی است و این حرف او یک بار دیگر استقلالی ها را به وجد آورد.
ریتم عمدتا شاد و شش و هشت آثار او باعث شده بود که کنسرت های این خواننده کنسرت هایی خوشحال لقب بگیرند و خیلی ها برای گذراندن لحظاتی شاد و پرانرژی به سالن کنسرت وی بروند.
مهدی مدرس چندین ساله ازدواج کرده و می گوید یک زندگی خوبی داریم چون قانع ایم و اینکه دنبال خیلی از مسائلی که باید بریم نیستیم. هرچند که در بعضی سایت ها همچنان وضعیت تاهل مهدی مدرس مجرد درج میشود.
بعنوان مدیر تولید در دو فیلم سینمایی دنیای محبوب و پنجمین نفر حضور داشت که هنوز اکران نشده اند
اولین آلبوم مجاز منتشر شده مهدی مدرس بنام مدرس شمال در شهریور ۹۰ منتشر شد .
موسیقی به شما یاد می دهد که آستانه تحملت رو بالا ببری و زود عصبانی نشی چون با عصبانیت و زود از کوره در رفتن نه تنها کاری درست نمیشه بلکه بدتر هم ممکنه بشه.
موسیقی به شما یاد می دهد که با آرامش کار کنی چون تا اینجای راه رو اومدی و بی شک از اینجای راه رو هم قرار که بری.
به حق خودت می رسی فقط به شرط تحمل و صبر. موسیقی با همه زیبایی های خاصی که داره یه آرامش درونی فوق العاده ای هم می خواهد که من بعد از این همه سال به آن رسیدم و امکان ندارد مهدی مدرس رو عصبانی و ناراحت ببینید، چون یاد گرفتم که صبور باشم.
دیدگاه شما