جشنواره نوروزی نور با اجرای حامد همایون آغاز شد

هاتف حسینی

رسانه نوا – تور کنسرت های حامد همایون در شمال کشور با اجرای پر شور در شهر نور آغاز شد. حامد همایون که تقریبا در تمام شهرهای شمالی بیشترین استقبال را داشته در شهر نور هم از این قائده مستثنی نبود. بلیت های این کنسرت در کمتر از ۴۸ ساعت به فروش رفت تا روند موفقیت آمیز این ستاره جوان پس از تهران، در شهرستان ها نیز ادامه داشته باشد.
اجرای این برنامه با کمتر ۱۰ دقیقه تاخیر آغاز شد و حامد همایون قطعات آلبوم اول خود را با همخوانی کم نظیر مخاطبان اجرا کرد. او پس از این اجرا عازم متل قو شد تا دوم فروردین در این شهر با مخاطبان خود دیدار کند.
این کنسرت ۱ فروردین ۹۶ به همت موسسه نوای نی لبک شرقی و به تهیه کنندگی علی آقایی نسب در شهر نور و طی یک سانس برگزار شد.

این کنسرت در آغاز جشنواره نوروزی شهر نور به تهیه کنندگی علی آقایی نسب برگزار شد و در ادامه این جشنواره کاکوبند، امید حاجیلی، امیر تاجیک، اشوان، محمد علیزاده، گروه سون و سیروان خسروی روی صحنه می روند.

دیدگاه شما

جدیدترین رویداد موسیقی

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

محسن ابراهیم زاده

محل برگزاری: سالن میلاد نمایشگاه بین المللی

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

ناصر چشم آذر

محل برگزاری: مرکز همایش های برج میلاد

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

رضا صادقی

محل برگزاری:

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

سیروان خسروی

محل برگزاری: مرکز همایش های برج میلاد