«ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز ۳ روز دیگر تمدید شد

لیلا

نوا: تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در اهواز برای روزهای ۴ تا ۶ آبان تمدید شد.

به گزارش توا به نقل از روابط عمومی تورکنسرت ایرانم، تورکنسرت «ایرانم» علیرضا قربانی در شهر اهواز که قرار بود روزهای یکم تا سوم آبان ماه در اهواز برگزار شود، به دلیل استقبال مخاطبان سه روز دیگر تمدید شد و روزهای چهارم، پنجم و ششم آبان نیز روی صحنه می‌رود.

این اجراها در فضای باز استادیوم غدیر اهواز برگزار شود.

علیرضا قربانی خرداد و شهریور ۱۴۰۴ به مدت ۳۰ شب در فضای باز مجموعه آزادی تهران با ظرفیت هر شب بیش از ۷۵۰۰ نفر، سپس یک اجرا در استانبول و هشت اجرا در یزد روی صحنه رفت و پیش از اهواز نیز در شهرهای ونکوور، کلگری، مونترال و تورنتوی کانادا میزبان علاقه‌مندان خارج از کشور بود.

اشعار تورکنسرت «ایرانم» از مولانا، امیرخسرو دهلوی، واقف لاهوری، هوشنگ ابتهاج، احمد شاملو، غلامرضا طریقی، حسین غیاثی، احمد امیرخلیلی و حمید خلف‌بیگی است که با مدیریت هنری حسام ناصری اجرا می‌شوند.

حسام ناصری، علیرضا افکاری و مهیار علیزاده آهنگسازان قطعات این تورکنسرت هستند.

رپرتوار تورکنسرت «ایرانم» شامل قطعات نیست شو، بوی گیسو، هم گناه، هم قفس، خیال خوش، مرا ببخش، شیدا، هنوز عشق تو (ماهور)، شوشتری، مست عشق، ارغوان، بی‌گناه، در زلف تو آویزم، پل و پرواز قوها است.

تورکنسرت «ایرانم» توسط موسسه فرهنگی هنری شهرآفتاب و آهنگ اشتیاق به تهیه‌کنندگی محسن خباز برگزار می‌شود.

 

دیدگاه شما

Comments are closed.

جدیدترین رویداد موسیقی

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

محسن ابراهیم زاده

محل برگزاری: سالن میلاد نمایشگاه بین المللی

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

ناصر چشم آذر

محل برگزاری: مرکز همایش های برج میلاد

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

رضا صادقی

محل برگزاری:

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

سیروان خسروی

محل برگزاری: مرکز همایش های برج میلاد