یک نماینده مجلس خواستار موضع‌گیری شفاف وزیر ارشاد پیشنهادی در مورد موسیقی شد

مدیر وبسایت

رسانه نوا – در ادامه جلسه علنی روز سه شنبه بررسی رأی اعتماد به سه وزیر پیشنهادی، قاسم احمدی لاشکی در موافقت با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی نطق کرد.

عضو فراکسیون ولایت مجلس در موافقت با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار موضع‌گیری شفاف وی در مورد موسیقی شد و گفت: یک بام و دو هوا نمی‌شود.

وی ادامه داد: تغییر وزرای فرهنگی نشان‌دهنده دغدغه های فرهنگی رئیس جمهور است. این رأی برای چند ماه بیشتر نیست، نهایتا هشت ماه، بنابراین اگر این عزیزان با هماهنگی دولت بعد پیشنهاد شوند، در ماه های آینده عملکردشان مورد آزمایش قرار می گیرد.

لاشکی تصریح کرد: آقای صالحی امیری در مجلس نهم ۱۸ رأی کم آورد، اما عذرخواهی بعد از رأی اعتماد از ایشان نشان داد که بر آقای صالحی امیری ظلم شده است.

سید رضا صالحی امیری وزیر پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۳۴۰ در شهر بابل متولد شد.بعد از اخذ مدرک دکتری تدریس در دانشگاه را آغاز کرد و توانست در سال‌های بعد به عنوان استادیار به عضویت هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات درآید. وی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب در مشاغلی همچون رئیس کمیته اجتماعی شورای عالی امنیت ملی، عضو هیأت رئیسه مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، عضویت هیأت امناء مؤسسه مطالعات راهبردی وابسته به وزارت علوم، مشاور رئیس دولت اصلاحات، عضویت در شورای اجتماعی کشور و عضویت شورای اطلاع‌رسانی دولت فعالیت و همچنین معاونت پژوهش‌های فرهنگی و اجتماعی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام را برعهده داشته است.

صالحی امیری در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری معاون فرهنگی ستاد حسن روحانی بود و نماینده فرهنگی وی در بحث‌ها و مناظرات انتخاباتی محسوب می‌شد که به تبیین نگرش‌های روحانی در زمینه فرهنگ می‌پرداخت و در نهایت طی حکمی از سوی روحانی، امیری به عنوان رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی منصوب شد.

وی در اوایل دوره ریاست روحانی نتوانست برای تصدی وزارت ورزش رأی اعتماد نمایندگان مجلس را کسب کند. در تاریخ ۲۶ مرداد سال ۱۳۹۲، به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان منصوب و در تاریخ ۲۷ مهر همان سال حسن روحانی طی نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس نهم صالحی امیری را به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت ورزش و جوانان معرفی کرد که در جلسه ۵ آبان سال ۹۲ نمایندگان با ۱۰۷ رأی موافق، ۱۴۱ رای مخالف و ۱۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۱ رای ماخوذه با سپردن سکان وزارت ورزش و جوانان از سوی صالحی امیری مخالفت کردند.

بخشی از کارنامه عملکرد صالحی امیری و برخی مسائل سیاسی و اقتصادی دوران فعالیت وی مورد انتقاد گروهی از نمایندگان مردم قرار گرفت که در نهایت باعث عدم رای اعتماد به وی شد.

حال باید دید روز سه‌شنبه صالحی امیری آراء اعتماد نمایندگان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی را به خود اختصاص می‌دهد یا همچون گذشته در کسب اعتماد نمایندگان ناکام می‌ماند.

دیدگاه شما

جدیدترین رویداد موسیقی

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

محسن ابراهیم زاده

محل برگزاری: سالن میلاد نمایشگاه بین المللی

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

ناصر چشم آذر

محل برگزاری: مرکز همایش های برج میلاد

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

رضا صادقی

محل برگزاری:

0
روز
12
ساعت
31
دقیقه
10
ثانیه

سیروان خسروی

محل برگزاری: مرکز همایش های برج میلاد