رسانه نوا – عضو هیات مدیره و دبیر کانون ناشران خانه موسیقی گفت: وضعیت موسیقی در حالت بحرانی قرار دارد و برای خارج شدن از این بحران نیاز به کمک و نگاه جدید مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، صدا و سیما و مردم داریم .
علی عزیزی روز دوشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار کرد: مسوولان ، رسانه ها و به ویژه رسانه ملی (صدا و سیما ) ، باید برای فرهنگ سازی در زمینه درست استفاده کردن از هنر موسیقی برای مخاطبان تلاش کنند.
وی از مردم هم خواست تا تلاش کنند با فرهنگ استفاده صحیح از موسیقی آشنا شوند و با رعایت حقوق ناشران سبب زنده ماندن موسیقی کشور شوند.
وی با اظهار تاسف از وضعیت موسیقی در شرایط حاضر گفت: موسیقی هنوز هم نفس هایی دارد ، اما به نگاه درست مخاطبان در استفاده از موسیقی نیاز داریم.
عزیزی در پاسخ به پرسش ایرنا مبنی بر اینکه برای بهبود وضعیت موسیقی و نجات آن از بحران چه باید کرد ، افزود: به نظر من بهترین و مطمئن ترین راه رعایت قانون کپی رایت و اجرایی شدن این قانون در کشور است.
** دلیل ضربه خوردن موسیقی خالی بودن کتابخانه های شخصی از موسیقی است
خالی بودن کتابخانه های شخصی از موسیقی های مجاز دلیل ضربه خوردن به موسیقی است.
وی با اشاره به نقشی که هنر موسیقی در شرایط بحرانی کشور و در دوران دفاع مقدس ایفا کرده گفت: در دوران دفاع مقدس تمام مارش های روحیه بخش و شادی بخش مربوط به پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات های جنگی و هرچه که بود از کانال موسیقی بیرون می آمد و موسیقی ما نه تنها با فضای جنگ و شهادت بیگانه نیست ، بلکه در دوران دفاع مقدس کاملا عجین و در هم آمیخته بود.
دبیر کانون ناشران خانه موسیقی گفت: ما تعداد بسیار زیادی تولیدات موسیقی برگرفته از جنگ و شهادت را داریم که از جمله آنها می توان به سمفونی ‘ خرمشهر’ اشاره کرد که همه اینها را حرفه ای های موسیقی ایران تدارک دیده اند.
عزیزی تصریح کرد: یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث ضربه خوردن به موسیقی ما شده ، خالی ماندن کتابخانه هایمان از موسیقی هایی است که زیر چتر قانون این مملکت تهیه شده ، بنابراین قفسه های کتابخانه های شخصی مان باید با تولیدات مجاز موسیقی داخلی که به صورت حرفه ای تهیه شده تکمیل شود.
دیدگاه شما