رسانه نوا – یک تهیهکننده موسیقی با بیان اینکه مشکلات زیادی در حوزه موسیقی وجود دارد، ابراز عقیده کرد: حمایتی از ناشران موسیقی انجام نمیشود و کسانی که در این بخش سرمایهگذاری میکنند در شرف تعطیلی هستند.
صدرالدین حسینخانی در گفتوگویی با ایسنا و در پاسخ به پرسشی دربارهی انتظارشان از وزیر فرهنگ جدید اظهار کرد: در ایران نگاه به موسیقی اینگونه نیست که آن را یک صنعت و دارای کاربرد زیاد در جامعه بدانند، درحالیکه اگر به این صنعت توجه شود، میتواند صنعتهای دیگر را هم به چرخش دربیاورد اما متاسفانه تکلیف خودش هم مشخص نیست.
تهیهکننده آلبوم «خداوندان اسرار» با تاکید بر اینکه موسیقی را نمیتوان نادیده گرفت، گفت: سرمایهگذاران در حوزه موسیقی امنیت ندارند؛ زمانی که از آنها حمایت نمیشود و در عین حال کپیرایت رعایت نمیشود، آسیب میبیند.
او تاکید کرد: ناشران موسیقی مکانی قانونی ندارند که بگویند کار فرهنگی انجام میدهند و چرا امنیت شغلی ندارند؟! من درخواست دارم دولت به این موضوع رسیدگی کند، من کسانی را میشناختم که در این حوزه فعالیت میکردند اما به دلیل اینکه رو به نابودی میرفتند، مجبور شدند تغییر شغل بدهند. اگر مسئولان به داد ما نرسند، ما نیز مجبور به همین کار میشویم.
حسینخانی با بیان اینکه در موسیقی قانون ثابتی نداریم و این شروع تمام مشکلات است، اظهار کرد: درباره تمام موضوعات جاری مملکت قانون وجود دارد؛ اگر قرار است موسیقی باشد باید چارچوب آن مشخص شود تا هر روز هرکسی نتواند در این موضوع دخالت کند؛ مگر در دیگر صنایع هرکسی از هرجایی در موضوعات دخالت میکند؟ اما در این حوزه هرکس از دیدگاه خودش نظری در این رابطه میدهد بنابراین باید تکلیف بودن یا نبودن موسیقی را مشخص کنند.
این تهیهکننده موسیقی اظهار کرد: این موضوع نگاه درست و برنامهریزی درست میخواهد، وقتی که جلوی موسیقی خودمان گرفته میشود، مردم از جای دیگر تغذیه میکنند و ما نمیتوانیم منکر این واقعیت شویم. ما تا دقیقه نود نمیدانیم کنسرتهایمان در شهرستان برگزار میشود یا نه و این خوب نیست.
حسینخانی تاکید کرد: موسیقی بالاترین مصرف را در جامعه دارد بنابراین میتواند تاثیرگذار باشد.
او با بیان اینکه چند آلبوم در رابطه با حوزه کودک در دست انتشار دارد، گفت: دستاندرکاران موسیقی و تهیهکنندگان در حوزه کودک کمکاری میکنند، در زمینه اصلی که کودک باید با موسیقی ایرانی آشنا شود، خیلی ضعیف کار شده است و کسی در این حوزه سرمایهگذاری نمیکند، موسیقی و کارتونهایی را به کودکان ارایه میدهند که موجب آسیبهای اصلی میشود، در حالیکه کودکان باید با فرهنگ ایران آشنا شوند اما در حال حاضر این اتفاق رخ نمیدهد.
دیدگاه شما