میثم مروستی از همان کودکی با تشویق و حمایت خانواده به فراگیری موسیقی پرداخت و از ۵ سالگی به تمرین تنبک نزد کامیار محبت مشغول شد، تا آنجا که ۵ سال بعد در سن ۱۰ سالگی در جشنواره فجر ۱۳۷۰ جایزه بهترین نوازنده کشور را در بخش رقابتی دریافت کرد.
همزمان به یادگیری پیانو نزد آرمیک سرکیسیان و همچنین آشنایی با سازهای الکترونیک پرداخت و پس از آن به توصیه پدر در سال ۱۳۷۱ گام در راه فراگیری موسیقی ایرانی با تار و سهتار نهاد.
کنجکاوی و علاقه وی در موسیقی ایرانی در مدت آموزش سهتار نزد مجید واصفی، او را بر آن داشت تا به آموزش، تمرین و کندوکاو در نوازندگی سازهای دیگر ایرانی همچون سنتور، نی و کمانچه نیز بپردازد.
بار دیگر با راهنمایی پدر و علاقه مفرط خود در سال ۱۳۷۲ برای آموزش ویولن که در آینده ساز اصلی وی شد، به کلاس های آزاد هنرستان موسیقی مراجعه کرد و در آنجا و چندی بعد در منزل ایشان تحت تعلیمات استاد کامران داروغه قرار گرفت و دو سال بعد به توصیه خود ایشان و پس از اتمام ردیف استاد ابوالحسن صبا، شروع به یادگیری ویولن کلاسیک نزد زندهیاد علی رئیس فرشید و امیر حسین زندیان کرد.
پیشرفت وی در ویولن کلاسیک موجب همکاری وی به عنوان ارکستر مایستر در ارکستر جوانان پارس به رهبری ناصر نظر شد و در همان زمان به پیشنهاد خود ایشان تحت تعلیمات استاد والودیا تارخانیان قرار گرفت که می توان این آشنایی را نقطه عطفی در ترقی و شکوفایی وی در زمینه نوازندگی ویولن و ویولا دانست.
همراه با آموزش ویولن نزد استاد والودیا تارخانیان در سال ۱۳۷۵ شروع به فراگیری تئوری، هارمونی و سپس آهنگسازی نزد استاد علیرضا مشایخی نمود و همزمان و به صورت پاره وقت به درخواست ناصر نظر (سرپرست و مدیر آموزشگاه پارس) اقدام به تشکیل گروه سنتی پارس و همچنین تدریس سازهای ایرانی از جمله تار و سهتار کرد.
علاقه او به شعر و ادبیات فارسی و همچنین آواز ایرانی که تا آن روز به صورت خودآموز در اجراهای متفاوت به صورت ساز و آواز در قالب گروههای متعدد نمود داشت، در سال ۱۳۷۶ وی را برآن داشت تا در کلاسهای آواز و ردیف خوانی استاد نصرالله ناصحپور حضور یابد و به فراگیری ردیف استاد عبدالله خان دوامی و همچنین تصنیف خوانی بپردازد.
در سال ۱۳۷۹ وارد دانشگاه موسیقی تهران شد و نوازندگی نی را نزد اساتیدی چون جمشید عندلیبی و زنده یاد محمد علی حدادیان و عبدالنقی افشارنیا فراگرفت و پس از دریافت کارشناسی موسیقی به تحصیل آهنگسازی و نوازندگی در دانشگاه هنر تهران پرداخت و از محضر اساتیدی چون مصطفی کمال پورتراب، وارطان ساهاکیان، ابراهیم لطفی، شریف لطفی، دکتر آذین موحد، ساسان فاطمی و …. بهره برد و در سال ۱۳۸۵ با مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه هنر تهران فارغ التحصیل شد.
دیدگاه شما