قرار است کی پخش شود ؟
رسانه نوا – پوریا حیدری تنظیم کننده موسیقی پاپ و یکی از داوران برنامه تلویزیونی «شب کوک» در گفتگو با رسانه «نوا» از حواشی این برنامه سخن گفت.
به بهانه شروع مجدد مسابقه تلویزیونی شب کوک با نام جدید «آوانو»خبرنگار رسانه نوا گفتگویی داشته با پوریا حیدری آهنگساز و تنظیم کننده نام آشنای حوزه موسیقی که به عنوان یکی از داوران نیز در این مسابقه برای بار دوم حضور دارد.
در این گفتگو پوریا حیدری به حواشی پیش آمده برای برنامه شب کوک می پردازد و انتقادش را نسبت به فعالیتهای اخیر تالار وحدت بیان میکند و در نهایت از فعالیتهای هنریاش میگوید.
پوریا حیدری در خصوص رویه برنامه تلویزیونی آوانو به خبرنگار نوا گفت: این برنامه رویکردش نسبت به برنامه سابق (شب کوک) تغییری نکرده است. فضا و نحوه اجرا مشابه سری قبل از این برنامه است فقط نام جدید «آوانو» جایگزین شب کوک شده است.
حیدری در خصوص حواشی پیش آمده برای برنامه شب کوک نیز اذعان داشت: در شب کوک برای برگزیدگان علاوه بر جوایز نقدی، انتشار آلبوم نیز یکی از جوایز محسوب میشد اما به دلیل آشنا نبودن ۴ برگزیده با فضای حرفهای موسیقی اجرایی شدن این تصمیم از جانب خود شرکت کنندگان لغو شد. آنها اعتراضی داشتند مبنی بر عملی نشدن قول عوامل نسبت به انتشار آلبوم، اما نمیدانستند که برای انتشار آلبوم حداقل ۸ ماه زمان نیاز است. پس از صحبتهای انجام شده با این عزیزان از جانب خودشان تصمیم بر این شد که انتشار آلبوم برعهده خودشان باشد. خودشان از دریافت جایزه خودداری کردند و جایزه را نخواستند، البته این را نباید فراموش کرد که این برندگان همان روز جوایز خود را که تعدادی سکه تمام بهار آزادی بود به صورت نقدی از تهیه کننده دریافت کردند.
این هنرمند با انتقادی صریح از برگزاری اجرای ارکستر سمفونیک برای یک برند خودروسازی در تالار وحدت گفت: خیلی مسخره است. در ایران راههای آسانتری برای کسب درآمد وجود دارد. من شدیداً منتقد این کارشان هستم. همیشه به ما میگفتند که تالار وحدت حرمت دارد و نمیتوانیم آن را به برنامههای پاپ دهیم یا فلان ساز در صحنه تالار وحدت جایی ندارد و نباید باشد اما اکنون میبینیم که روی صحنه ماشین میآورند! برایم جای سوال است که چرا در کشور فرانسه که خود تولید کننده این ماشین است، ارکستر سمفونیک در تالار اصلیشان با وجود ماشین روی صحنه برنامه اجرا نکرد؟! البته جوابش ساده است، زیرا در آن کشورها به هنر و هنرمند احترام میگذارند و برایش ارزش قائلند اما در ایران ارزشی برای هنرمندان قائل نیستند.
وی در خصوص فعالیت اخیر خود در عرصه تئاتر نیز بیان کرد: چندی پیش در نمایشنامهخوانی «کله پوکها» اثری از نیلسایمون در قالب یکی از نقشخوانها حضور داشتم. گروه این کار را برای کودکان کار انجام داده بود و خوشحالم که در این کار نیک حضور داشتم اما این دلیل بر ورود حرفهای من به عرصه تئاتر نیست زیرا اینکار علاوه بر استعداد نیاز به دانش فراوان دارد و من میدانم که دانش تخصصی تئاتر ندارم.هر چند در دنیای امروزی هیچ چیز سر جای خودش نیست و ممکن است من نیز روزی وارد عرصه تئاتر شوم.
حیدری از برنامههای آتی خود درعرصه موسیقی به خبرنگار نوا گفت: در حال آماده کردن موسیقی برای یک فیلم سینمایی هستم که نمیتوانم اطلاعات مربوطهاش را بیان کنم. اما فیلم سینمایی با نام «ثبت با سند برابر است» و با آهنگسازی من در نوبت اکران است که موسیقی متن و تیتراژش را برعهده داشتم. خوانندگی این تیتراژ را نیز «امین قاضی» بر عهده داشت.
در پایان این گفتگو حیدری خاطر نشان کرد: موسیقی متن در فیلم انتقال دهنده حس تصویر به مخاطب است یعنی احساسی که در آن پلان یا سکانس وجود دارد به وسیله موسیقی به مخاطب ارجاع داده میشود.البته خیلی از کارگردانها هستند که در فیلمهایشان از موسیقی متن استفاده نمیکنند اما برمن بر این باورم که موسیقی تکمیل کنندهی همه چیز است.
قرار است کی پخش شود ؟
یعنی چی که خودشان از دریافت جایزه خودداری کردند
چه بگویم؟ اقداماتن نسنجیده کم نیست…
دیدگاه شما